Onze diensten

Tuinontwerp

Op basis van een eerste gesprek waarbij we luisteren naar wat voor de klant belangrijk is en wat de klant mooi vindt, geven wij advies en maken we een eerste schets op. We houden rekening met oriëntatie, verkavelingsvoorschriften en het budget van de klant. Indien gewenst kan deze schets uitgetekend worden in 2D of 3D. Hiervoor werken we samen met een tuinarchitect. U wordt van begin tot eind betrokken bij het ontwerpproces en de aanleg van uw tuin.

Tuinaanleg en grondwerken

Bij het creëren van een buitenruimte trachten we de sfeer die de woning of het bedrijf uitstraalt door te trekken naar buiten, rekening houdend met de wensen van de klant, om zo meerwaarde te creëren binnen uw woon – leef – werkomgeving! Zowel voor kleine werken als projecten van A tot Z kan u bij Cayverde tuinrealisaties terecht.

 • Ontwerp op maat
 • Grondwerken
 • Aanplantingen
 • Inzaaien gazon of plaatsen grasmatten
 • Kunstgras
 • Drainage – en beregeningssystemen
 • Verlichtingsplan
 • Professioneel advies

Hekwerk en poorten,
houten wanden
en houtconstructies

Of het nu gaat om het creëren van privacy, puur esthetisch of juist praktisch, veiligheid tegen inbraak, wij bieden voor alle toepassingen diverse oplossingen en uitvoeringen.

Oprit
en terras

Samen met de klant bekijken we de verschillende mogelijkheden, rekening houdend met de eventuele reeds bestaande bestrating, de stijl van de woning, …

Groendaken

Door plaatsing van een groendak bekom je vanzelfsprekend een veel natuurlijker uitzicht en een prettigere leefomgeving. Graag bekijken we samen met u de verschillende soorten groendaken, plat of schuin, met verschillende soorten beplanting.

Boomverzorging

Werken met bomen vraagt kennis en ervaring van een professionele boomverzorger. Deze bundelt zijn verworven kennis om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de situatie en op een verantwoorde manier bomen te verzorgen of indien nodig te kappen volgens de regels van de kunst, met behulp van een hoogtewerker of door in de boom te klimmen. In samenspraak met de klant kunnen we het hout ter plaatse verhakselen, klieven of voeren we het af.

Tuinonderhoud

Elke buitenruimte, of het nu een tuin, een bedrijfsterrein of een dakterras is vraagt het nodige onderhoud en is in zekere zin nooit af. Een prachtig aangelegde tuin kan er na verloop van tijd verloederd uit zien als deze niet onderhouden wordt.  Door te kiezen voor de juiste planten kan u heel wat werk besparen, maar frequent onderhoud (gras maaien, hagen snoeien, onkruid wieden, bladeren opkuisen, verticuteren, bemesten, reinigen van het houten terras/tuinmeubilair/poort, leegmaken dakgoten, ..)  is vaak noodzakelijk.

Hoe vaak uw tuin professioneel onder handen genomen moet worden, bepalen we samen in functie van het type tuin en uw wensen (enkel voor- en najaarssnoei, éénmalige grove opkuisbeurt, wekelijks, maandelijks, ..).

Troeven:

 • Vakmanschap
 • Duidelijke planning
 • Opvolging op lange termijn

Wenst u een frisse toets te geven aan uw interieur of uw terras, kunnen wij een voorstel op maat maken voor wat betreft potten, planten en andere decoratie.